Kontakt Eiendomsmegler i www.aktiveiendom.no , de har fått i oppdraget med å fårestå visning og budrunder .Eiendomsdokumentasjon av vær enkel eiendom får du tilsendt fra megler. Eiendomsoverdragelsene vil og administreres av megler.alex.modahl@aktiveiendom.no Mob 92 45 90 00 Direkte: 40 49 80 00 Meget attraktivt hyttefelt i umiddelbar nærhet til sjøen (120 m), ved Laget. Tomtene har nydelig utsikt og masse sol. Båtplass til hvær hyttetomt.
Det er vei, vann og avløp til tomtene. Foruten felles parkeringsanlegg, der er veg fram til alle tomtegrenser .
Beliggenhet ; I åsryggen ved Laget, med utsikt over Sandnesfjorden og Songevann. Idylliske Risør og Lyngør ligger bare noen minutter unna, enten du velger bil eller båt. Det finnes utallige tilbud man kan benytte seg av i området, og skjærgården utenfor består aven mengdeøyer og holmer med svaberg, badestrender og lune viker - et paradis for den som er glad i sjøen.Tomtene ligger nær skog og mark som egner seg ypperlig til friluft og rekreasjon. No har også Kongehuset set sitt preg på Risør ved kjøp av ei øy rett utenfor Risør byen.

Beliggenhet; Løytåsen er opp til venstre i dette bilde. Tomtene ligger på toppen av Åsen ca 70m over havet . Bilde av reguleringsplanen for Løytåsen i sin helhet. Solgang er illustrert med solur. Ved båtplassen kan en spesielt nyte ettermiddags solen og solnedgangen. Lagelva er ein brei kanal mellom Sandesfjorden og Songevann. Bilder er tatt oktober 2006 Vil komme nye bilder i 2007 Tomtene ligger slik til at du får Soloppgang med utsikt til Laget og Sandesfjorden , Ettermidagsol og solnesgang med utsikt innover Songevann. (se kart) (se regplan)

Beskaffenhet : Tomtene leveres som eigedomstomter ferdig oppmålte , der vil være vann /strøm/tele og avløp lagt fram til hver tomtegrense. Der er veg fram til alle tomtegrenser, med flelles parkering inne i planområde. Eier av tomt vil bli medlem av hyttelag som tilsamen vil bestå av 9 stk. Det vil for dei eksisterende hytteeieren bli ein frivillig sak om dei vil slutte seg til hyttelaget. Hyttelaget sine statutter vil være ein kontinuerlig prosess som detagerene er med å bestemmer Basis statutter dvl. iht. reg.plan , og ekstraordinære vedlikehalds krav til felles minirenseanlegg.Årlig levrandør avtale (6000 : 9stk/10 osv.) + tømming. Støm levers i privat nett ,dvs fri for nettleige. M Haugen drifter det private nettet , og vil i kontrakts form levere srøm iht. kvar hytte sitt stømforbruk. Når alle tomtene er selde ut vil Nettet overføres Hyttelaget. Båtfeste til kva hyttetomt nede ved Bryggen som er ein del av reguleringsplanen. Her vil vær hyttetomt bli tildelt ein plass i flytebrygge,iht ekstra ordinær avtale med grunneiger . Flytebrygge arangementet er godkjent og klar til innstalering. Der er opparbeidet parkering nede ved bryggen, om en vil kjørebil ned ,ellers er der to fine gangeveier ned til båtplassen.

Fornøyelse/opplevelse;

Her nede ved bryggen kan en nyte solnedgangen å ta seg et bad på den lokale lille badeplassen, her kan også setts ut mindre båter. Til sist kan nevnes at her er eit yrende Laksefiske i vassdaget , som en kan ta del i ved å kjøpe fiskekort av de respektive Lag eller grunneierer. Se websiden til www. Løytåsen.no. Arendal golfklubb ligger 12km fra Hyttefeltet,visa vi eit fremragende jernverksmuseum som og bør avlegges eit besøk. Ellers har Risør trebåt festival en gang i året. Båtraising både i Arendal og på Songevann. Se lenkene på hjemmesiden til www.Løytåsen.no

Utsikkt til Båtplass

Båtfeste brygge
Utsikkt fra Løytåsen

Dubai Real Estate
Plaza Hotel